Gaat dit over jou?

 • Je hebt al van alles geprobeerd om weer rust in je buik te krijgen. De huisarts kan niks voor je doen en inmiddels ben je wat wanhopig. Ook vraag je je regelmatig af “moet ik hiermee leren leven?”

   

 • Je hebt al jaren een onrustige buik en je staat bekend als degene die altijd scheten moet laten. Je weet dat als je ze niet laat, je buikpijn als gevolg krijgt.

 • Je was altijd gek op etentjes met familie en vrienden, maar dat is nu wel anders. Nooit weet je hoe je buik er op reageert en regelmatig is je buik na een etentje de volgende dag helemaal van slag.

 • Door al het geëxperimenteer met eten weet je inmiddels dat er veel dingen zijn waar je niet goed tegen kunt.

 •  Als je ‘s morgens wakker wordt, moet jij regelmatig meteen naar het toilet en loop je helemaal leeg. Je weet dan al dat het een slechte dag gaat worden.

 • Je houdt je werk niet meer zo goed vol als vroeger. Je wilt zo graag carrière maken, maar met dit lijf lukt dat gewoon niet.
 
Kortom, als deze situatie nog langer duurt dan bestaat de kans dat je energie steeds minder zal worden, je niet meer echt kunt genieten van je werk, je je ambities los moet laten, je steeds meer rust moet pakken en bij dit vooruitzicht voel jij je niet prettig.
 

Hoe zou het voor je zijn als:

 • Wil jij toewerken van een onrustige buik naar rust in je buik?
 • Wil jij nu eens echt van de buikklachten afkomen?
 • Wil jij weer kunnen vertrouwen op je buik?
 • Ben je klaar met die buikpijn?
 • Ben je zat van die wisselende ontlasting elke dag?
 • Je wilt weer kunnen werken aan je ambities.
 • Je sterk voelen en ervaren dat je echt gezond bent.

Dat kan met het bewezen traject "Rust in je buik in 4 maanden"

In 4 maanden kun jij je buik weer stabiel maken zodat je weer met vertrouwen en energie door het leven kunt gaan. Ik doe geen loze beloftes, dit traject werkt. Het heeft ervoor gezorgd dat meer dan 85% van mijn klanten hun doel bereikt hebben. Dus het werkt. Als jij maar werkt.


Je investering is 259 euro per maand, dat maakt 4x 259 euro.

Je kunt ook gaan voor de korting van 39 euro, dan betaal je in 1 keer 997 euro. 

Hoe ziet het traject er praktisch uit?

👉 Je krijgt duidelijkheid waar je klachten vandaan komen. Ik analyseer vragenlijsten, stel je essentiële vragen en laat indien noodzakelijk testen uitvoeren (kosten testen is voor eigen rekening).

👉 We zien elkaar in deze 4 maanden 4 keer voor een individueel consult. Dit is middels videobellen.

👉 De eerste afspraak duurt 1,5 uur waarbij we het plan bespreken hoe jij weer rust in de buik kunt krijgen.

👉 Bij iedere individuele consulten krijg je specifieke begeleiding op de gebieden voeding, bewegen, stress en ontspanning. Je leert hoe je moet eten om rust in de buik te krijgen, hoe je het beste kunt bewegen/ sporten om meer balans in je lichaam te krijgen, hoe je stress om kan zetten in ontspanning om de buik stabiel te houden.

👉 Om je te helpen met de juiste voeding krijg je 45 recepten (zeer makkelijk en snel te bereiden) die je gaan helpen balans in je lijf weer terug te vinden.

👉 Als er geen rust in de buik is, is de opname van vitamines en mineralen vaak onvoldoende. Om tekorten van vitamines en mineralen of te heffen krijg je suppletie adviezen (kosten suppletie is voor eigen rekening)

👉 Je kunt mij elke maand individuele vragen stellen per mail binnen het traject van 4 maanden.

👉 Je ontvangt je 2 weken na elk consult een video met tips en uitleg en dan hebben we wederom contact met elkaar voor vragen.

👉Iedere maand krijg je een opdracht om op het nieuwe spoor (de weg naar rust in de buik) te komen en daar ook te blijven.

Je krijgt er ook nog eens deze bonus bij. 

🎉BONUS🎉

👉Eet weekschema voor de eerste 2 weken voor diegene die daar van houden, aangepast op mogelijke intoleranties.

👉Analyse intensiteit trainingsschema ( te hoge intensiteit kan stress geven op je darmen) of opbouw starten met bewegen, die we natuurlijk  aanpassen op jouw wensen. Bewegen bevordert de diversiteit van je darmbacteriën en dat is super belangrijk voor een goed resultaat. 

👉En nog meer recepten om je te laten zien dat het ook simpel kan.

Alle bedragen zijn inclusief BTW. Ortho Health Move heeft geen contracten met zorgverzekeraars, om de kwaliteit van de zorg te kunnen waarborgen.